Om HejDigitalt

När HejDigitalt hyrde en egen scen 2014 hade vi som ambition att sätta fokus på frågor kring digitalisering och innovation, bygga en ny sorts mötesplats och visa att det går att förnya Almedalen med längre mötesformat och färre ståbord.  2015 presenterade vi över 50 programpunkter och vann pris för ”Årets Mediegenomslag”.

2016 kommer vi att fortsätta jobba på att vara den mötesplats i Almedalen som har 100% fokus på digitalisering. Vi satsar i år på ett övergripande tema – Innovation. I diskussioner och workshops hoppas vi du vill vara med och undersöka och diskutera hur vi tar Sverige tillbaka till toppen av digitala elitligan. Vad krävs för digital transformation i företag och organisationer? Av ledare och medarbetare? Hur utnyttjar vi de digitala möjlighet till ökad välfärd? Hur kan vi garantera digital delaktighet så att alla kan vara med och bidra i denna utveckling?

Välkomna att vara med!

Beata Wickbom & Emma Egnell Grundare & ansvariga producenter

 

Beata Wickbom

Digital strateg, moderator, talare och inspiratör

Beata Wickbom

Beata är en teknikfrälst ekonom som jobbat med digital kommunikation i över 20 år. Hon var med och byggde upp Spray och fick vara med om den första internetboomen i Sverige och har sedan dess varit digital i det mesta hon gör. Hon ägnar sin kraft och energi åt att hjälpa företag, organisationer, beslutsfattare och entreprenörer att tillvarata digitala möjligheter. Ofta som föreläsare, inspiratör och rådgivare eller som lärare på t ex Hyper Island. Hon kallar sig gärna geek girl och brinner för att Sverige ska bli världens ledande digitala nation.

Emma Egnell

Producent och kommunikationsstrateg

Emma Egnell

Emma är en mötesnörd som lever för att förbättra effekten och upplevelsen av möten. Stora konferenser, kreativa workshops med mycket teknikstöd eller små intima samtal - Emma jobbar med alla format. Hon kan skapa och producera innehåll som engagerar och inspirerar, rådda teknik som aldrig strular och se till att budskap verkligen går fram. Denna halvspanjorska ser dessutom till att jobbet blir lustfyllt utan att någonsin förlora fokus på uppgiften.